Get Adobe Flash player

Zgodovina

Podjetje Gorice promet d.o.o. skrbi za varne, udobne in strokovne avtobusne prevoze že od leta 1991. Kolesa naših avtobusov so do sedaj prevozila že več kot 10 milijonov kilometrov po celotni Evropi, naši potniki prihajajo pretežno iz slovenije.

Občasne prevoze opravljamo za turistične agencije, društva, šole ter druge naročnike in jih popeljemo na izlete, potovanja, ekskurzije. Prav tako izvajamo transferje in druge oblike prevozov.

Vozni park družbe zajema vozila različnih kapacitet. Odločite se lahko med sodobnimi avtobusi, ki imajo od 19 do 50 sedežev. Za manjše skupine pa so vam na voljo tudi kombinirana vozila z osmimi sedeži in minibusi s devetnajstimi sedeži. Vsa vozila ustrezajo vsem zahtevanim predpisom in zakonom, upravljajo pa jih prijazni vozniki z licenco in dolgoletnimi izkušnjami.

V letu 2000 nam je uspelo zgraditi lastno poslovno stavbo, kjer imamo tudi parkirišče, delavnico za vzdrževanje lastnega voznega parka.

V letu 2011 smo praznovali 20 let delovanja podjetja, prav tako pa smo naš vozni park posodobili z dvema novima avtobusoma Scania higer A90 in Mercedes Benz Splinter, ki se ponašajo z ekološkimi motorji Euro 5 standarda.

Skozi vsa leta se poskušamo prilagajati željam in potrebam naših potnikov. Naša skrb še naprej ostaja zadovoljen potnik.