Get Adobe Flash player

Vozni park


   Letnik: 2012   

Scania Higer A90 ponuja visok standard opreme in udobno vožnjo tako na meddržavni kot na mednarodni poti. Avtobus nudi širok izbor udobja kot so 2-conska klimatska naprava, DVD video, audio mp3,... Ponujamo možnost osvežitve s kavo Barcaffe  ter izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač v baru.

   Letnik: 2013               

Z Mercedes Benz Sprinter 519 cdi vam lahko  zagotovimo zelo udobno in brezskrbno potovanje. Za vašo  varnost poskrbita tudi sistema ESP in GPS. Udobje predstavlja v obliki 2-consko klimatske naprave in možnost gledanja DVD videa na   LCD zaslonih. Prav tako je vozilo opremljeno s hladilnikom.


   Letnik: 2000

Neoplan N212H ponuja visok standard opreme in udobno vožnjo tako    na meddržavni kot na mednarodni poti. Avtobus nudi širok izbor udobja kot so 2-conska  klimatska naprava, DVD video, audio mp3,... Ponujamo možnost osvežitve s kavo Barcaffe  ter izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač v baru.Letnik: 2008

Kadarkoli kaj prevažate, je dodaten prostor, udobje in ambient proslovnega razreda treba ceniti. Izrazit, eleganten slog, lepo oblikovana kabina, vozne lastnosti podobne osebnemu avtomobilu, vsestranskost in raven varnosti poskrbijo, da je vsaka vožnja užitek. Modeli vozil Vivaro so iz generacije v generacijo boljši. Vsak iz palete najnovejših motorjev, ki so standardno opremljeni s 6-stopenjskim menjalnikom, izpolnjuje zahteve emisijskega standarda Euro 4. Omogoča izmeno nizke stroške delovanja in uporabo vrhunskih storitev ter garancijskega programa, kar dopolni osupljivo ponudbo.


Letnik: 2009 

Isuzu Turquoise je še en izmed varnih in udobnih avtobusov. Notranjost je zasnovana tako, da ponuja izredno udobje. Nastavljiv sedež nagiba je danes seveda že samoumevno, vendar pa lahko prilagodite tudi  svoje bralne luči in klimatsko napravo posebej. Z osvežitvijo iz hladilnika je lahko vaše potovanje    še prijetnejše. Poleg naših izkušenih voznikov je    za varno vožno poskrbljeno tudi z GPS napravo in varnostnimi pasovi na vsakem potniškem sedežu.


Letnik: 2007

BMW E60 je model serije 5 avtomobilov nemškega avtomobilskega giganta. Znan je po svojem udobju in je ena izmed najbolj prodajanih limuzin vsega časa na svetu. Ker nudi visoko stopnjo udobnosti in varnosti je prav vsaka vožnja z njim posebno doživetje.